Glimtar från au pair-vardagen

Hejsan!

Jag har insett att jag inte har lagt upp speciellt mycket bilder från min vardag och det som majoriteten av mitt liv här egentligen består av – jobbet & barnen. Allt går såpass mycket på rutin att jag sällan reflekterar över det längre och att ta bilder hinns liksom inte riktigt med. I vilket fall så har jag försökt fånga några ögonblick från helt vanliga dagar som au pair. Vanliga dagar som är långt ifrån glamorösa och lugna. Det är stressiga morgnar, skrik i bilen, bortglömda kläder, ogjorda läxor, sura miner, snor överallt, klagande på maten och 100 saker och tider att hålla koll på. Men sånt är ju livet med barn (tack mamma och pappa för att ni stått ut i alla år!) och det är de fina stunderna vi har tillsammans som gör det hela värt det. Summa summarum, livet som en au pair är inte en dans på rosor men det är en fantastisk erfarenhet och jag älskar barnen som om de vore mina egna syskon <3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>